- Reklama -

VIDEO: Marchandova laskomina. Za "bílou vlajku" dostal desetiminutový trest

- Reklama -

Fanshop týmu
Není žádným tajemstvím, že bostonský křídelník Brad Marchand dokáže být dotěrným soupeřem. Někteří by dokonce řekli, že i nechutným (jeho lízačky si připomeňte ZDE). Často mu ale nelze upřít komičnost.
V pátečním vypjatém zápase na ledě Dallasu mu snad dokonce byla způsobena i křivda.



Za nenápadný a jemný kontakt své hole s betony gólmana Stars Bena Bishopa jej sudí počastovali dvouminutovým trestem za sekání. Kontroverznímu verdiktu, který bostonský komentátor Jack Edwards glosoval posměšným vzkazem „Oh, Bene, po tomhle už nebudeš nikdy chodit“, se „Marchy“ bránil způsobem sobě vlastním.


Na trestné lavici si navlékl na hokejku ručník a začal s ním mávat jako s bílou vlajkou. Rozhodčí ale pro Brada opět neměli pochopení a udělili mu navrch dalších deset minut.

- Reklama -


Čekali byste skleslého hráče? Marchand naopak bavil dál, když na hledícího fanouška vytasil otázku „Kolik jsi zaplatil, abys mě mohl sledovat?“


Již vážněji se k incidentu s Bishopem vyjádřil hlavní kouč Bruins Bruce Cassidy, když po utkání vyzval muže v pruhovaném, aby projevovali Marchandovi více respektu.
A my se k jeho výzvě přikláníme, jelikož je prostě zábava jej sledovat.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -