- Reklama -

Nenasytný Hronek? Údajně odmítl lukrativní smlouvu

- Reklama -

Luke Fox ze stanice Sportsnet se poohlídnul po potenciálně chráněných volných hráčích tohoto léta a jeho pozornosti neušla ani situace kolem českého beka Canucks Filipa Hronka.

Fox informoval, že mu Canucks nabídli nový kontrakt, ale Hronek jej odmítl. Údajně mu přitom na stole přistál návrh osmileté smlouvy v hodnotě 52 mil. dolarů, tedy 6,5 miliónů ročně.

Hokejistův agent je přesvědčený, že by na trhu s volnými hráči mohl získat jeho klient ještě lukrativnější smlouvu. Vancouver však nechce překročit roční hodnotu kontraktu své velké hvězdy Quinna Hughese, který vydělává ročně 7,85 mil. dolarů.

Spekuluje se, že by Canucks mohli 26letému Čechovi nabídnout nanejvýš sedm miliónů. Podle insidera Elliotta Friedmana je maximum u Hronka pravděpodobně 7,5 mil. dolarů.

- Reklama -

Hronek zažívá nejlepší sezónu v kariéře. V průměru hraje 23 a půl minuty a v dosavadních 72 zápasech vyprodukoval 45 bodů (5+40). V současnosti pobírá 4,4 miliónů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -