- Reklama -

Trojice týmů patří mezi favority na zisk Patricka Kanea

- Reklama -

V NHL je několik týmů, jež měly diskuze s útočníkem Patrickem Kanem, který se jako nechráněný volný hráč blíží k rozhodnutí o své hráčské budoucnosti.

Darren Dreger ze stanice TSN informuje, že zájem o hvězdného veterána projevilo až osm celků, přičemž se očekává, že se v nadcházejících dnech seznam zúží.

„Patrick Kane zvažuje vícero možností,“ spekuloval Dreger. „Očekávalo se, že rozhodnutí by se mohlo udělat začátkem tohoto týdne, ale je to pro Kanea náročné, když se podívá na všechny ty možnosti.“

- Reklama -

Již dříve informoval Chris Johnston z TSN, že o Kanea mají zájem i Buffalo, Rangers, Detroit a Florida. Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet věří, že Panthers, Sabres a Red Wings jsou favority na zisk jeho služeb. Frank Seravalli z Daily Faceoff považuje za top favorita Floridu.

Kane v této sezóně ještě nehrál, protože se zotavoval z letní operace bederního kloubu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -