- Reklama -

Jágr má podle bulváru novou lásku

- Reklama -

Jaromír Jágr se opět zamiloval. Nejstarší hráč aktuálního ročníku NHL si má už několik měsíců užívat s finalistkou soutěže Miss 2012 Veronikou Kopřivovou. S informací přišel bulvární deník Blesk.
Čtyřiadvacetiletá blondýnka již zveřejnila na Instagramu sérii fotek z Floridy, na níž se pochlubila i záběry ze zápasů hokejových Panthers. Na jedné z posledních fotografií má být dokonce zachycena se samotným Jágrem.

Let’s go🏒👫#ThisMoment 👥#NovéTopánky👠😅#florida 🇺🇸#iceskating ⛸#love

Fotka zveřejněná uživatelem Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova),

Makačka, neflákačka💪🏼✔️ #florida#gym#fitness#justdoit#lifestyle#czechgirl

Fotka zveřejněná uživatelem Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova),


Pro vyučenou kadeřnici Veroniku by nebyl vztah s hokejistou ničím novým. Podle Blesku totiž chodila s bývalým hráčem Litvínova Janem Bojerem, který momentálně obléká dres prvoligového Mostu.
Celou situaci na svém Twitteru vtipně shrnul hokejový reportér František Suchan: „Všechno to historický bodování je super, ovšem nejzásadnější zpráva ohledně Jaromíra Jágra dorazila až dneska… Národ má novou dcérečku!“
„Jak pravil jeden nekoretní koment na netu: ‚Každá má právo na svých 15 cm slávy‘,“ dodala k tomu redaktorka ČT Sport Darina Vymětalíková.
Slavná osmašedesátka nový vztah zatím nepotvrdila. Ale třeba je to právě mladá modelka, díky níž prožívá další skvělou sezónu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -