- Reklama -

Utkání hvězd NHL už zná své kapitány

- Reklama -

Vedení National Hockey League oznámilo jména kapitánů, které vybrali fanoušci pro Utkání hvězd. Nejvíce hlasů mezi všemi hokejisty Atlantické divize dostal gólman Montrealu Carey Price, dalšími vyvolenými jsou lídr Pittsburghu Sidney Crosby (Metropolitní divize), obránce Nashvillu P.K. Subban (Centrální divize) a centr Edmontonu Connor McDavid (Pacifická divize).


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Jednotlivé výběry budou tvořeny dvěma gólmany, třemi obránci a šesti útočníky. Možnost vybrat kapitána každé divize (a tedy jistého účastníka) měli hokejoví fanoušci od 1. prosince 2016 do 2. ledna 2017 prostřednictvím hlasovacího formuláře na ligových stránkách. Zbylých čtyřicet aktérů – po deseti z každé divize – donominuje oddělení hokejových operací NHL.


Podruhé v historii nabídne Zápas hvězd nejprve dva mezidivizní souboje a následně finále mezi jejich vítězi. Týmy budou na led nastupovat pouze se třemi muži v poli a brankářem, jak je tomu od minulé sezóny při každém prodloužení. Ve dvacetiminutových zápasech se Atlantická divize s Metropolitní a Centrální s Pacifickou utkají o finále, které bude trvat také 20 minut čistého času.
Letošní exhibice 2017 Honda NHL All-Star Game se hraje v neděli 29. ledna v Los Angeles, dovednostní soutěže 2017 Coors Light NHL All-Star Skills Competition jsou předtím na programu v noci ze soboty na neděli 28. ledna.
Foto: Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -